OM OS

bird_bg_tran

GOprint er ejet og drevet af TD-K A/S. Vi er specialister indenfor IT & Tele med en vision om at tilbyde vores kunder de bedste og billigste løsninger på markedet, i et sprog der er til at forstå, uden for mange dikkedarer. Ja, kald os bare IT-nørder, for det er, det vi er!

GOprint er således skabt i denne ånd, med et ønske om at tilbyde små og mellemstore virksomheder en bedre, billigere og mere fleksibel printerløsning, end den de har idag.

Ofte kender virksomheder ikke deres samlede omkostninger på deres mindre printere, hvilket kan løbe op i overraskende høje omkostninger, når der indberegnes adhoc indkøb af forbrugsstoffer, klikpriser per print, afskrivninger, driftsnedbrud mv.

Med GOprint tilbyder vi vores kunder at leje en printer i stedet for at eje og dermed spare både penge, tid og besvær. Vi tror så meget på vores koncept, at vi har droppet alt der hedder opsigelsesvarsel og bindingsperiode og samtidig tilbyder prisgaranti.

For os handler det om høj teknisk og strategisk faglighed, professionelisme og personlig kendskab til de virksomheder og kunder, vi samarbejder med. Alle har forskellige behov, dem skal vi kende og i samarbejde opfylde på allerbedste vis.

Jørgen Schwartz
Adm. Direktør
Johny Leed
Salgsansvarlig
Kasper Winding
Afdelingsleder
Marco Apputhurai
IT Konsulent
Jens Seindal
IT Konsulent
Alexander Wetendorff
IT Konsulent
Martin Husum
IT Support
Søren Friis
IT Support